Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Beautiful Boy

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld in. David stelt alles in het werk om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? 

'Beautiful Boy' vertelt het waargebeurde verhaal van David en Nic Sheff die beiden een boek schreven over de gebeurtenissen. In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen ('De Helaasheid der Dingen') eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell ('The Big Short', 'Little Miss Sunshine') en rijzende ster Timothée Chalamet ('Call Me by Your Name'). Maura Tierney, die je wellicht nog kent uit 'ER', speelt de stiefmoeder van Nic. 

Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als '12 Years a Slave', 'The Big Short' en 'Moonlight'.

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Grof taalgebruikJa
  • Niet voor personen jonger dan 16 jaarJa
  • Drugs en alcoholmisbruikJa