Mannenzaal Klassiek: pianoduo Beth & Flo

De Mannenzaal begint het nieuwe muzikale seizoen met een verrassend concert op zondag 15 september van 2 pianistes die aan een concert hun eigen wervelende draai geven. Virtuoos, muzikaal en flink eigenwijs, dát zijn Beth & Flo! Klassieke muziek met theatrale charme.

Deze pianistes, voluit Elsbet Remijn en Claudette Verhulst geheten, studeerden af in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar ze ontdekten dat ze graag samen op het podium staan. Nu maken ze furore met theatrale concerten waarin de muziek moeiteloos wordt omspeeld met humor, actie en verrassingen. Tegelijkertijd zijn Beth & Flo bloedserieus – in hun passie voor klassieke muziek én in hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen.

In Rachtime zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek. Want wie zijn dat eigenlijk, die vrolijke meisjes die zo eensgezind vierhandig kunnen spelen, maar die ook niet schuwen hun klauwen in het klavier én in elkaar te zetten...? Maak kennis met Beth & Flo en de muziek die ze meebrengen: het energieke stuk The Aftermath van de jonge Nederlandse componist Ruben Naeff, werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Saëns, en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.

Een verfrissend pianoduo dus, dat opereert op de scheidslijn tussen hoogwaardig klassiek en lichtvoetig cabaret!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst.

Locatie: Kapel van de Mannenzaal
Zondag 15 september, aanvang 17.00 uur
Zaal open vanaf 16.30 uur
Kaarten € 16,00 aan de zaal; € 14,00 voorverkoop, te reserveren via email info@mannenzaal.nl