Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Temblores

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Veertiger Pablo heeft het goed voor elkaar. Hij staat bekend als een goede vader en woont met zijn vrouw Isa en hun twee kinderen in Guatemala-stad. Het gezin is strenggelovig en maakt deel uit van een evangelisch-christelijke kerkgemeenschap. Het perfecte plaatje van zijn traditionele leven begint te wankelen wanneer hij verliefd wordt op een man. Zijn familie is in shock en Pablo wordt heen en weer geslingerd tussen de liefde voor zijn gezin, zijn geloof en het verlangen om te kiezen voor zijn geliefde.

Als niet alleen zijn familie, maar ook de gemeenschap zich ermee bemoeit wordt zijn leven een hel. Vastbesloten hem te ‘genezen’, dwingen ze Pablo zijn behoeften te onderdrukken en het ‘pray the gay away-programma’ van de kerk te volgen, anders wordt hij voorgoed verbannen.

Jayro Bustamante (‘Ixcanul’) kaart met zijn film religieuze onverdraagzaamheid aan in een prachtige, poëtische filmstijl. Acteur Juan Olyslager toont genuanceerd de complexiteit van Pablo’s innerlijke conflict en zijn gevoelens van schuld en schaamte.

Meer info & tickets vind je hier!

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Grof taalgebruikJa
  • Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarJa
  • SeksJa
  • DiscriminatieJa