Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The Bruceband | Born To Run - 45th Anniversary

 

In juli 1975 zag het album Born to Run van Bruce Springsteen het licht. Waren zijn eerste albums nog wat lauwtjes ontvangen, met Born To Run viel alles samen voor Springsteen en dit album werd daarmee zijn definitieve doorbraak. 

Reden genoeg voor The Bruceband om dit legendarische album 45 jaar later integraal naar de podia te brengen. The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Sinds haar oprichting in 2003 heeft Europe's no.1 Springsteen Tributeband talloze podia aangedaan en daarmee een zeer sterke live-reputatie opgebouwd.

The Bruceband is gericht op het zodanig neerzetten van de songs van Springsteen dat bezoekers het gevoel krijgen bij een echt Springsteen-concert te zijn. Shows van meer dan drie uur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Deze band ademt Springsteen. Puttend uit het enorme Springsteen repertoire en de vele verzoeknummers, is geen enkele show hetzelfde. The Bruceband is met recht “as close as it gets”.

Uiteraard komt ook het overige repertoire van Springsteen ruim aan bod. Het worden zeker weer mooie shows met een lach, traan, dans, kippenvel en adembenemende luistermomenten.

Prijzen

  • €20 ex. servicekosten
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN