Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The Billy Joel Experience (benefietconcert)

Contact

Adres:
Stadscafé & Evenementenlocatie De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard (Najib Amhali's PlusSupportAct, De Corona's, Crazy Piano's e.v.a.) & zijn vijfkoppige band "003". Op 11 oktober is dit fantastische muziekspectakel te bezoeken in de Observant te Amersfoort.

Benefiet!
De opbrengsten gaan naar Stichting a life without lyme. Deze Stichting zamelt geld in voor de chronische lymepatient May Boekenoogen, 15 jaar oud, om zo de dure behandelingen en nodige medicatie te kunnen bekostigen. Je krijgt dus niet alleen een fantastisch optreden van een stel rasartiesten, maar voor het zelfde geld, bied je de lymepatient May de mogelijkheid in de toekomst ook weer deel te kunnen nemen aan het leven.

Kaarten kosten €15 euro p.st. en zijn te bestellen door een mail te sturen naar stichtingalifewithoutlyme@gmail.com met daarin vermeld hoeveel kaarten je wilt reserveren en adresgegevens.

Prijzen

  • € 15,00 Kaarten zijn te bestellen door een mail te sturen naar stichtingalifewithoutlyme@gmail.com met daarin vermeld hoeveel kaarten je wilt reserveren en adresgegevens.
  • Betaalmogelijkheden: Contant, Online