Tiempo Compartido

Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort

Pedro en Eva gaan met hun zoon op vakantie naar het paradijselijke resort 'Vistamar'; een mega vakantie-resort met schitterende zwembaden, golfbanen en ‘animatie’. Al snel verschijnen er scheurtjes in het paradijs, want ineens staat een andere familie aan hun deur. Hun vakantievilla blijkt dubbel geboekt. Eva besluit dat er niks anders op zit dan hun kamers te delen met de uitbundige roodverbrande familie. Maar Pedro gaat verhaal halen en raakt steeds verder verstrikt in de onnavolgbare retoriek van de blijmoedige staf.

Pedro ontmoet de 'vrijetijdsdeskundigen' van het resort Andres en zijn vrouw Gloria, een vervreemd stel van middelbare leeftijd. Samen met Andres gaat Pedro, die paranoïde tekenen begint te vertonen, op zoek naar een sinister complot in het paradijselijk resort. Na het zien van deze Nederlandse coproductie zal een zonovergoten all-inclusive nooit meer hetzelfde zijn.

Met een wrange, subversieve toon, zwarte humor en een zenuwslopende esthetiek, lokt Sebastián Hofmann ons vernuftig zijn duistere verbeelding in via het zonnige Vistamar, waar het paradijs niet alleen binnen bereik, maar ook te koop is. 'Tiempo Compartido' is een angstaanjagende visie op de mensheid: loungend bij het zwembad terwijl een verraderlijk bedrijfsorganisme je verleidt met loze beloftes van geluk en genezing.

• woensdag 22 augustus 2018om 21.00 uur

• Betaalmogelijkheden: PIN