nieuwe voorstelling Tim Fransen (try out)

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Tim Fransen gunt zichzelf even een nieuw begin. Na twee fantastische theaterprogramma’s waaraan een filosofische overpeinzing ten grondslag lag, wil hij nu de totale vrijheid om te beginnen bij het begin: lol maken. Hij gaat een aantal maanden de kleine theaters in om te klooien. Zonder plan, zonder eindpunt. Gewoon kijken waar hij op uit komt. Alles waar hij z’n zin van heeft, neemt hij mee richting zijn 3e avondvullende voorstelling. Maar zo ver is het gelukkig nog lang niet. Eerst klooien. 

Tim Fransen: grote belofte maakt verwachtingen meer dan waar

Tim Fransen (1988) groeide op in de Amsterdamse Bijlmer en droomde er als kind al van om cabaretier, tekstschrijver en filosoof te worden. Die droom kwam helemaal uit: aan de Universiteit van Amsterdam voltooide hij cum laude de studies psychologie en filosofie. In 2014 won hij het BNNVARA Leids Cabaret Festival op overweldigende wijze en in 2016 nam hij de Neerlands Hoop in ontvangst voor zijn debuutprogramma ‘Het failliet van de moderne tijd’.  

Zijn tweede voorstelling 'Het Kromme Hout der Mensheid' werd lovend ontvangen door de pers: “Fransen heeft een slim, muzikaal en zeer geestig filosofisch programma gemaakt, een fantastische opvolger van zijn debuut.”  de Volkskrant (★★★★)  "Fenomenaal programma.” (…) “IJzersterk, intelligent topcabaret.” (…) “Imponerend om te zien dat een man van 29 zich al moeiteloos aan de top van het cabaret weet te positioneren. Een echte aanrader.”  Coen Verbraak in Radio 1-Rubriek 'Het Allermooiste '.

 

Wanneer

  • vrijdag 22 mei 2020om 20.30 uur
  • zaterdag 23 mei 2020om 20.30 uur

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN