Paradijsvertraging

Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort

De leden van het jonge mimecollectief Het Paradijs rijgen humor en tragiek aan elkaar, nemen de tijdsgeest op de hak en zetten alles wat ze hebben in voor hetzelfde doel: een verhaal vertellen en er alles uithalen wat erin zit.

In een ondergrondse bunker zijn de zaden van de wereld opgeslagen. Na een niet nader omschreven ramp meldt een groepje idealisten zich om de zaden weer op te kweken. De groep vergeet de beschaving waar ze uit voortkwamen en ontwikkelt in razend tempo een eigen vorm van stompzinnigheid. Als het laatste licht door kortsluiting uitvalt, kan niemand zich meer herinneren hoe het weer aan moet. Een beeldende voorstelling met een fysieke, explosieve speelstijl, waarbij tekst niet wordt geschuwd.

Het Paradijs: collectief van gelijkgestemden die elkaars kwaliteiten aanvullen

Al in het eerste jaar van de Mime Opleiding van de Academie voor Theater en Dans ontdekten de leden van Het Paradijs dat hun individuele kwaliteiten elkaar op de vloer aanvulden. Dat resulteerde in hun gezamenlijke afstudeervoorstelling ‘Paradijsvertraging’, waarmee zij in juni 2018 afstudeerden. De afzonderlijke leden stuwen elkaar omhoog, zich constant bewust van de aanwezigheid van de ander.

meer info en kaarten https://lievevrouw.nl/producties/theater/2020-voorjaar/paradijsvertraging/

• vrijdag 24 april 2020om 20.30 uur

• Betaalmogelijkheden: PIN