Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Duurzame Week 033

Tijdens de Duurzame Week 033 kan men kennismaken met heerlijk biologisch eten, op de fiets stappen voor een fietssafari langs bijzondere plekken, binnenlopen bij verschillende lezingen, meedoen met een pubquiz, maar ook de Duurzame Markt bezoeken. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Het volledige programma is te vinden via www.duurzameweek033.nl en zelf aanmelden van duurzame activiteiten is ook mogelijk.

Doel van deze week, is een platform te bieden aan de vele lokale duurzame initiatieven die onze stad rijk is. De Duurzame Week 033 is voortgekomen uit de landelijke Dag van de Duurzaamheid, die op 10 oktober zal plaatsvinden op verschillende plekken in Nederland.

Deelnemende organisaties zijn o.a. Milieudefensie, Gemeente Amersfoort, DierenPark Amersfoort, De War, Ecksplorer, Windwheeler, Buurauto, Groene Kerken, Cafe Zin, Duurzaam Amersfoort-Zuid, IVN, De Nieuwe Graanschuur, CNME, Keistad Fietsfestival, Willem&Drees, Groei & Bloei, GroeneKerken033, de Stadswormerij, BBN Groen, Greeny Clowns, Duurzaam Soesterkwartier en Platform Amersfoort Duurzaam.

Meer informatie: info@duurzameweek033.nl of www.duurzameweek033.nl

Wanneer

  • www.duurzameweek033.nl