Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Over een kleine mol... (2+)

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is, als hij ineens poep op zijn kop krijgt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in elk geval niet waren... Gelukkig zijn er twee strontvliegen die hem wel kunnen helpen.

Fysieke, bijna woordloze en hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. 

Meneer Monster bewerkt internationale jeugd-bestsellers 

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ (winnaar Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018) en speelt ook de voorstelling ‘Rovers’ in De Lieve Vrouw.

De kinderjury bekroonde De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen vanwege de originele manier van spelen en vertellen, de bizarre en chaotische humor, het prachtige decor, maar ook omdat de makers laten zien wat je allemaal kunt met fantasie. 'Ze maakten van iets simpels iets héél erg spectaculairs. (Kinderjury Zapptheaterpijs 2018)

  • Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je ouder bent dan 2 jaar. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby'tjes kunnen helaas niet naar binnen.

meer info & tickets! https://lievevrouw.nl/producties/theater/2019-najaar/over-een-kleine-mol-2plus/?evcode=42968 

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN