Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Meis! (6+)

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Hoor je de bladeren knisperen? Hoor je de takken knakken? Hoor je het geritsel in de toppen van de bomen? De kleine Meis dwaalt in haar eentje door het bos, totdat ze plots oog in oog staat met een muis op een rood fietsje. Hij verklapt haar het grote geheim: alle dieren kunnen praten! En zo begint het avontuur van haar leven. Meis ontdekt een wereld vol sprekende dieren. De zingende Vlaamse gaai, de vrolijke hond die op zoek is naar een nieuw baasje en de slinkse vos die haar steeds dieper het bos in lokt. Langzaam komt ze erachter wie er te vertrouwen is en wat de regels van het bos zijn. ‘MEIS!’ is een spannend en humoristisch sprookje over een dapper meisje dat zichzelf moet redden.

Boeschoten en Guthman brengen taal, verbeelding en humor tot leven

Ottolien Boeschoeten en Gerold Guthman maakten eerder de succesvolle voorstelling ‘Iep!’ naar het boek van Joke van Leeuwen. In ‘MEIS!’ spreken taal, verbeelding en humor weer een grote rol. Daarnaast is geluid een essentieel element in dit theatrale hoorspel voor klein en groot.

Boeschoten vermaakte als ‘Nachtzuster’ jarenlang late luisteraars op VPRO-radio. Zij was één van de spelers van ‘Ons kent Ons’ (Man Bijt Hond) en vorig seizoen was zij te zien in de musical ‘Soof’.

Guthman is al twee decennia een bekend gezicht in het Nederlandse jeugdtheater en speelt regelmatig bij ‘Meneer Monster’. Daarnaast is hij één van de vaste acteurs bij theatergroep ‘Vis à Vis’.

  • Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je ouder bent dan 6 jaar. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby'tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN