Gratis wandelingen: de Koninklijke Kilometer

Op 27 april verwelkomen we in Amersfoort de Koninklijke familie. Omdat oranje het hele jaar door al onze lievelingskleur is, gaan we dat natuurlijk vieren, en onze bezoekers vieren mee! We bieden namelijk rondom Koningsdag speciale tours aan over Amersfoort en de Oranjes. HELEMAAL GRATIS!

Koningsdag is niet de eerste keer dat de Oranjes in onze stad te gast zijn. Tijdens deze tour vertellen je alles over de eeuwenlange relatie tussen de stad en ons koningshuis. Wie was de eerste prins van Oranje die hier logeerde? Welk familielid heeft hier gestudeerd? En wat is de relatie tussen de Mannenzaal en Wilhelmina?
We vertellen je er graag over, en nemen je mee langs een deel van de route die ook op Koningsdag gelopen wordt!

De tour is gratis (vrijwillige bijdrage is altijd welkom) en start bij de Koningslinde aan de Eemhaven (Hoek Smallepad / Koppelpoort)
Graag wel even vooraf aanmelden met oog op de groepsgrootte.

Op 28 april organiseren we daarnaast om 13 uur als afterparty een Royal Tour, inclusief bezoek aan een minitentoonstelling over koningsdag bij Kuiperij Meester en koffie met oranjegebak in de Mannenzaal. (€ 15,00 pp, meer informatie via www.amersfoortsegidsen.nl/koningsdag)

• VolwassenenGratis , vrijwillige bijdrage welkom

• KinderenJa