Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Musical, 6-12 jaar

Waar ligt jouw talent? Bij zingen, dansen of toneelspelen? In de musicalles hoef je helemaal geen keuze te maken, want daar komt alles aan bod! Bijzonder bij Scholen in de Kunst is dat iedereen de kans krijgt zichzelf te laten zien; alle rollen zijn belangrijk.

 

Om goed te kunnen zingen, gebruik je ook je lijf en je fantasie. Bij toneelspelen leer je hoe je een scène maakt en hoe je je presenteert. En hoe verplaats je je over het podium? Dat heet de 'choreografie'. Zingen, dansen, toneelspelen: jij kunt het allemaal. En samen met de anderen wordt het helemaal een feest.

 

Bij de musicallessen van Scholen in de Kunst ligt de nadruk op plezier maken. We vinden het belangrijk dat kinderen hun fantasie gebruiken en we maken samen met de kinderen een voorstelling. We werken zelden met een bestaande musical. De kinderen ervaren bij ons meer een maakproces dan een repetitieproces. 

 

Natuurlijk gebruiken we wel liedjes uit bekende musicals, maar zetten deze vaak in een eigen thema. Over liefde zijn bijvoorbeeld genoeg musicalliedjes geschreven en daar maken we dan een musical van. Op deze manier leren de kinderen al vroeg de verschillende facetten van theater en musical kennen.

Wanneer

  • De cursus bestaat uit 35 lessen. Geen les tijdens schoolvakanties. Instappen is altijd mogelijk.

Prijzen

  • Regulier€ 220,00
  • Prijs wordt berekend naar instapmoment.
  • Betaalmogelijkheden: Online

Kenmerken

Doelgroep

  • KinderenJa