Lezing: Marco Willemse - Den Treek-Henschoten - een familielandgoed ontsluierd

Deze avond krijgt u een intrigerend kijkje achter de schermen van het grote particuliere landgoed Den Treek-Henschoten. De lezing wordt gegeven door schrijver en journalist Marco Willemse. Waar u ook woont in Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Maarn, Driebergen of Zeist, in een mum van tijd zit u midden in de uitgestrekte bossen van landgoed Den Treek-Henschoten.

In de buurt van de parkeerplaatsen van het landgoed is het op sommige zondagmiddagen behoorlijk druk, maar stapt u een paar zijpaden in, dan geniet u al snel vrijwel in uw eentje van de bomen, de hei, een onverwacht vennetje. In een unieke samenwerking tussen de Stichting Regionaal Spitwerk en de eigenaren van het landgoed Den Treek-Henschoten is er een bijzonder boek gemaakt: 136 grote pagina’s met sfeervolle foto’s van Rob Gerritsen en mooi geschreven verhalen van Marco Willemse.

• woensdag 21 augustus 2019om 19.30 uur

• Niet leden€ 7,50