Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

SessieS met Lisa Ké

Contact

Adres:
Nieuwe Erven
Heiligenbergerweg 144
3816 AN Amersfoort
Plan je route
Afstand:

‘Deze Donderdag SessieS’, voorheen altijd op de derde zaterdag, vanaf nu altijd op de derde donderdag van de maand. Een optreden in onze zaal met een fijne artiest, meestal lokaal, soms nationaal en heel soms (heel soms he) internationaal…

Lisa Ké
Op 25 april komt haar nieuwe album uit, donderdagavond 16 mei staat ze op het podium van Nieuwe Erven.
Lisa Ké is een ervaren singer songwriter en treedt op met bands en orkesten, als solo artiest en akoestisch met gitaar. Deze Donderdag zal ze met haar prachtige stem en akoestische instrumenten een intieme sfeer weten te creëren.
Want dat is wat Lisa het allerliefste doet; Muziek maken! En ze mag het vrijwel elke dag doen; met bands, orkesten, maar ook solo of in duo met akoestische gitaar. En in die laatste formatie zal Lisa te beluisten zijn bij Deze Donderdag SessieS.
‘Als jazz geen stijl zou zijn maar een levenswijze, dan is dat op m’n lijf geschreven. Vrijheid in muziek maken vind ik enorm belangrijk.’

Nieuwsgierig?
https://www.lisake.com

SessieS vinden plaats bij Nieuwe Erven in de boerderij. Nieuwe Erven is meer dan een podium, waar je kunt genieten van o.a. muziek, theater en literaire voorstellingen, gevestigd in Amersfoort.

Zaal en bar open: 20:30u
Aanvang voorstelling: 21:00u
Prijs: €5.00 reserveren niet nodig.
Let op: betalen kan alleen met PIN

Wanneer

  • zaal en bar geopend: 20:30u

Prijzen

  • € 5,00
  • Betaalmogelijkheden: PIN