Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

LA TRAVIATA - THE ROYAL OPERA

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Van de opwinding over een onverwachte romance tot de hartverscheurende verzoening die te laat komt – Verdi’s ‘La Traviata’ is een van de meest geliefde opera’s aller tijden.

Alfredo wordt in het betoverende Parijse uitgaansleven verliefd op de courtisane Violetta. Maar onderhuids woekert narigheid die hen ten slotte naar een tragisch einde voert.

Er zitten volop mooie melodieën in deze opera, waaronder het beroemde ‘Drinklied’ en het uitgelaten ‘Sempre libera’ – aria’s waarin de lyriek van de Italiaanse opera op zijn aantrekkelijkst is. De productie van Richard Eyre voor The Royal Opera etaleert met verve elke emotionele kleurschakering, van de wankele eerste schreden op het liefdespad via de pijnlijke confrontatie tot het onvermijdelijke slot. Weelderige historische decors en kostuums dragen bij aan de geloofwaardigheid van dit ontroerende, op waarheid gebaseerde verhaal.

  • Deze voorstelling heeft twee pauzes.
  • Bij de live-vertoning ontvang je in de pauze (op vertoon van je ticket) een drankje in ons café.
  • Op dinsdag- of woensdagmiddag 'Encore'. Dit is dezelfde voorstelling, alleen niet live.
  • Heb jij een Cinevillepas? Voor deze voorstelling geldt een toeslag. Reserveer je ticket online en betaal de toeslag wanneer je jouw ticket afhaalt bij de kassa.
  • Meer info & tickets!

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN