Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The Good Liar

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Oscarwinnares Helen Mirren en topacteur Ian McKellen in een dramatische thriller over een meesteroplichter die te veel gaat geven om zijn slachtoffer. Gebaseerd op het internationaal geprezen boek van Nicholas Searle.

‘The Good Liar’ is een even aangrijpende als ontroerende speelfilm, waarin het verhaal en het acteerwerk niet worden ondergesneeuwd door speciale effecten en andere digitale attracties. De grootste troef van dit romantische drama zijn dan ook de hoofdrolspelers. Acteerlegendes Mirren (Oscarwinnaar voor 'The Queen') en McKellen (tweemaal genomineerd voor een Oscar voor zijn rol als Gandalf in 'Lord of the Rings') spelen voor het eerst samen in dit spannende drama over de geheimen die mensen bewaren en de leugens waar ze hun levens op bouwen. De overige hoofdrollen worden ingevuld door Russell Tovey ('Quantico') en Jim Carter ('Downton Abbey').

De film gaat over beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) die nog eenmaal een grote slag wil slaan door een rijke weduwe in zijn charmante netten te strikken. Zijn vrienden waarschuwen hem, maar hij gaat ervoor. Roy heeft zijn nieuwe doelwit namelijk al op het oog: Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is. Hij verleidt zijn Betty via een datingsite en trekt al snel bij haar in. Als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel.

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Grof taalgebruikJa
  • Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarJa
  • GeweldJa
  • AngstJa