Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Boerenmarkt op zondag

Contact

Adres:
Hoeve Ravenstein
Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Plan je route
Afstand:

Beleef het erf van Hoeve Ravenstein! Iedere eerste zondag van de maand is het boerenerf van Hoeve Ravenstein extra open!
Er is van alles te proeven, zien en beleven. Je vindt op het erf een Boerenmarkt waar dagverse biologische, glutenvrije en streek producten worden aangeboden. De producenten van Hoeve Ravenstein vertellen graag meer over de herkomst van deze bijzondere (streek)producten en laten je graag proeven.

Iedere eerste zondag van de maand ontvang je in de Boerderijwinkel 10% korting op vele glutenvrije merken zoals: Bauckhof, Lieke is vrij, Les Recettes de Céliane, Dr. Schar, Rossies, Kookie Cat, Schnitzer, Le Pain des Fleurs en Roleys.

Op het Boerderijterras en in het café geniet je van dagvers gebak, biologische broodjes, boerderij-ijs en meer. Vanaf deze locaties heeft u zicht over het erf en de omliggende landerijen.

In de voormalige koeienstal van Hoeve Ravenstein vind je nu een moderne Boerderijwinkel (beter gezegd biologische supermarkt). Je kunt hier terecht voor al je benodigde boodschappen en ook voor vragen over een dieet of gezonde leefstijl. Volg je een speciaal dieet of heb je een voedselallergie? In de boerderijsupermarkt vind je méér dan 1500 allergenenvrije producten. Denk hierbij aan gluten-, lactose-, melk-, suiker- en pindavrije producten.

Op het erf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten te vinden. In de hooitas kunnen kinderen tegen een kleine betaling schilderen en een mooi knutselwerk maken. Overige activiteiten, zoals het bezoeken van de stal en moestuin zijn gratis. Kom je ook gezellig langs?

Prijzen

  • Gratis