Lucht

Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort

De veelzijdige Elke Vierveijzer! Je kunt haar kennen van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. Of misschien ken je haar wel helemaal niet. Dan wordt dat hoog tijd!

Talent Elke Vierveijzer trakteert weer op een veelzijdig theaterconcert

Na ‘Om te janken zo mooi’ en ‘Zonder Genade’ is het tijd voor ‘LUCHT’. Een veelzijdig theaterconcert over aanpassing en ontsnapping. Over eindeloos doorgaan en stilvallen. Over het dicht gegespte harnas dat ons houvast geeft.

Met een geheel eigen stem gaat Elke via muzikale verhalen en stijlen op zoek naar de waarheid. Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica. Eén ding is duidelijk, de liederen zijn stuk voor stuk kogels die je onmogelijk kunt ontwijken. Beloftes, gedachten, angsten, observaties en vragen. Aan wiens maatstaven wordt er nou precies voldaan? En wat als er één knoop van het keurslijf springt?

Rauw, eerlijk en kwetsbaar. Een theaterconcert dat nog lang zal nazinderen.

meer info en kaarten https://lievevrouw.nl/producties/theater/2020-voorjaar/lucht/

• Betaalmogelijkheden: PIN