La belle saison nu

Dr. Abraham Kuyperlaan 2
Amersfoort

'La belle saison nu'. Nu is de tijd voor zang en dans! In de 25e lente van zijn bestaan, zingt het Amersfoorts Vocaal Ensemble over de lente: madrigalen van Schütz, Monteverdi en Morley, dansende muziek van Purcell en romantische werken van Schuberts Hirtenchor en Haydns Komm, holder Lenz. Muziek die vol is van bloeiende nieuwe natuur en ontluikende liefdes. Omdat de lente een tijd is voor zang en dans zal danseres Esther Nederpelt het concert extra laten sprankelen. Ook pianiste Caroline Kuijpers en accordeonist Hans van Schuppen komen het jubileum luister bijzetten. Het concert wordt omlijst door een expositie van kunstenaars van diverse pluimage die zich eveneens door de lente hebben laten inspireren. Met dit lenteconcert gaat het jubilerende Amersfoorts Vocaal Ensemble vol energie op weg naar het volgende jubileum.

• € 15,00 Voorverkoop € 15,00 / Entree zaal € 17,50 Tot 15 jaar gratis entree