Flip Fabrique

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

Flip FabriQue, de jongste loot aan de Canadese circusboom, brengt een sensationele mix van acrobatiek, jongleerwerk, hoepelacts, humor en livemuziek. De leden kennen elkaar van de beroemde Quebec Circus School, vlogen uit naar topgezelschappen als Cirque du Soleil en Cirque Éloize, en werden in 2011 door oprichter en artistiek leider Bruno Gagnon bij elkaar gebracht. Met de debuutvoorstelling ‘Attrape-Moi’ denderde Flip FabriQue succesvol het internationale acrobatiekwereldje binnen en sindsdien zijn de zes leden zo’n beetje onafgebroken aan het toeren.

In ‘Transit’ laten ze zien hoe hun leven on the road eruitziet. Tegen een decor van metershoog opgestapelde koffers en kisten halen ze vaak adembenemende toeren uit. Denkt u alle diabolo-, hoepel- en jongleerkunstjes wel gezien te hebben? Think again. Flip FabriQue legt de lat hoger dan u voor mogelijk houdt.

• van € 26,30 tot € 37,50