Vurig Argentijns concert door Projectkoor Brandpunt

Liendertseweg 46
3814 PL Amersfoort

Het Projectkoor Brandpunt brengt een uniek en vurig Argentijns concert in de Heilige Kruiskerk: El Fuego Argentino. De stukken die op het programma staan zijn: - ‘Misa Criolla’ - Ariel Ramirez - ‘Misa a Buenos Aires’ (ook wel MisaTango genaamd) - Martín Palmeri. De 'Misa Criolla' is een bekende en geliefde Creoolse mis, geïnspireerd door volksmuziek uit de binnenlanden van Argentinië. De 'Misa a Buenos Aires' is een zeer passende aanvulling op de Misa Criolla. Een swingende mis, waarin de grenzen van de tango verlegd worden. Het is een primeur voor Amersfoort dat een groot projectkoor van 145 zangers dit bijzondere programma brengt. Het koor wordt begeleid door de Argentijnse Band olv Alvaro Rovira Ruiz, het Promenade Orkest en Felicity Goodwin achter de vleugel. Solistische medewerking wordt verleend door zangers Fanny Alofs en Alvaro Pinto Lyon en Simone van der Weerden op de Bandoneon. Het geheel staat onder leiding van dirigent Marijke van Leerzem.

• € 19,50 Studenten/CJP/kinderen t/m 12 jaar € 12,50 Kaartverkoop aan de deur € 22,50