Jongerenkoor Bruis

Als je graag zingt is Jongerenkoor Bruis een superplek om het plezier en de energie van samen zingen te ontdekken! We zingen met name lichte muziek, meer pop dan klassiek.

In dit koor zingen we vooral bekende popsongs. En van alle nummers samen maken we een voorstelling met een verhaal: een echte popperformance dus! Dat doen we met elkaar in flitsende meerstemmige bewerkingen, maar als je wilt kun je ook solo zingen. Bovendien kan je zelf suggesties doen voor het repertoire. Iets van Katy Perry of Bruno Mars, een gave musicalsong misschien? Alles is mogelijk.

Uiteraard besteden we aandacht aan zowel zangtechniek als de presentatie van de nummers, want tijdens een optreden ben je niet alleen te horen maar ook te zien!

Ben je tussen de 12 en 21 jaar en cursist bij Scholen in de Kunst, dan neem je gratis deel aan dit koor. Ben je nog geen cursist bij Scholen in de Kunst ben je natuurlijk ook van harte welkom; dan betaal je voor deelname. Jongerenkoor bruis is een vervolg op Kinderkoor Bubbels.

• elke woensdag t/m 24 juni 202019.00 - 20.00 uur
  • Voor jongeren van 12 t/m 20 jaar. De cursus bestaat uit 35 lessen. Geen les tijdens schoolvakanties. Instappen is altijd mogelijk.

• Regulier€ 200,00
  • Prijs wordt berekend naar instapmoment. Gratis als je al een cursus bij Scholen in de Kunst volgt.
  • Betaalmogelijkheden: Online

• JongerenJa