The Leisure Seeker

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

John en Ella hebben samen al meer dan vijftig jaar een mooi huwelijksleven. Inmiddels zijn ze in de tachtig en beide ernstig ziek. Ella lijdt aan kanker en heeft recent besloten de behandeling te stoppen. John heeft Alzheimer. Op zoek naar een laatste meeslepend avontuur vertrekken ze voor een reis in hun oude vertrouwde, maar betrouwbare camper die ze 'The Leisure Seeker' noemen. 

Ze vluchten voor de zorg en bemoeizucht van benauwende artsen en hun volwassen kinderen. De reis voert hen van Massachusetts naar Florida. Ze herbeleven hun passie voor het leven en hun liefde voor elkaar op een tocht die tot het laatste moment bol staat van openbaringen en verrassingen.

Oscarwinnares Helen Mirren (‘The Queen’) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (‘JFK’) spelen de hoofdrollen in ‘The Leisure Seeker’ van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì (‘La pazza gioia’) naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian. De film ging met veel succes in Venetië in première en is ook geselecteerd voor het Toronto International Film Festival.

UITBUIKARRANGEMENT OP 2 JANUARI

´The Leisure Seeker´ maakt ook deel uit van ons uitbuikarrangement op dinsdag 2 januari. Je bent dan de hele dag onder de pannen voor maar 25 euro. We bieden je voorpremières van 'The Leisure Seeker' (met Helen Mirren en Donald Sutherland) en 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' (met Frances McDormand) én een gezonde lunch. 
Lees meer >

 

Wanneer

  • woensdag 21 maart 2018om 12.15 uur

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Meekijken gewenst met kinderen jonger dan 6 jaarJa
  • GeweldJa
  • AngstJa
  • Grof taalgebruikJa

Reviews