Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

De Liefhebbers

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Als blijkt dat vader Jan zijn ziekte heeft verzwegen, komen de relaties binnen de familie Liefhebber op scherp te staan. Met o.a. Jeroen Krabbé, Beppie Melissen, Hadewych Minis, Theo Maassen en Jelka van Houten.

Jan (Jeroen Krabbé) en Lea (Beppie Melissen) hebben vier volwassen kinderen. Ze hebben hun kinderen opgevoed om ze voor te bereiden op het echte leven: doorzetten, nooit opgeven en sterk zijn. De kinderen konden daarmee in hun eigen leven een eind op weg komen. Maar hoe gaat het als de onderlinge relaties op scherp komen te staan als blijkt dat vader Jan zijn ziekte heeft verzwegen? Zelfs onvoorwaardelijke familiebanden blijken hun grenzen te hebben.

'De Liefhebbers' is een prachtige acteursfilm waarin zware onderwerpen op een lichte manier aan bod komen. Regisseur Anna van der Heide: "Ik hoop dat de liefdevolle, maar vaak knellende familiebanden van deze familie herkenbaar zijn voor velen." De familie Liefhebber wordt gespeeld door o.a. Jeroen Krabbé, Beppie Melissen, Hadewych Minis, Theo Maassen, Jelka van Houten, Aiko Beemsterboer en Bas Keizer.

Wanneer

  • dagelijks voor één dag

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Grof taalgebruikJa
  • Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarJa
  • Drugs en alcoholmisbruikJa