Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wouter Harbers (piano)

Wat is de beste manier om de week goed te beginnen? Daar is eigenlijk maar één antwoord op: de gratis koffieconcerten van pianist Wouter Harbers. Elke eerste maandagochtend van de maand treedt hij op in de Sint Aegtenkapel in Amersfoort, vaak met een gastmusicus. Hij voert gevarieerde pianomuziek uit van klassiekers als Bach tot hedendaagse componisten als Einaudi. In september begon de tweede editie van deze succesvolle serie. Zie www.wouterharbers.nl voor meer informatie.

In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. U bent om 10:00u welkom voor een gezellig bakje koffie en om 10:30u gaan we naar de concertzaal. Daar begint Wouter met een vrolijk stukje toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. 

Kom een keer ervaren waarom deze formule in Zeist al jaren een daverend succes is en waarom Flint dit graag naar Amersfoort haalt! Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via info@wouterharbers.nl of bel 06 3860 3539. 

Prijzen

  • Gratis Reserveer via info@wouterharbers.nl