September Me Festival

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

September Me tovert Flint in Amersfoort om tot hét epicentrum van de smaakmakers in de klassieke muziek. Met een frisse en eigentijdse blik heeft Ragazze Quartet, artistiek leider van het festival, een bijzonder festivalprogramma samengesteld geïnspireerd op het thema ‘(on)sterfelijkheid’. Zij selecteerde elf spraakmakende concerten en voorstellingen die zowel de feestelijke als de melancholische kant van dit thema belichten.

Met optredens van o.a. Ragazze Quartet - Vera Beths - Rosanne Philippens - Blauwe Uur - Quatuor Voce - Wishful Singing – Via Berlin – Andrea van Beek – Falk Hübner – Reza Namavar – Martijn Cornet – Pepe García – Carel den Hertog – Nederlands Kamerkoor – Tin Men and the Telephone.

• dagelijks vanaf 21 september 2018 t/m 23 september 201820.00 - 00.00 uur

• Vanaf € 7,50