THE SISTERS BROTHERS

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters hebben bloed aan hun handen; van bandieten, maar ook van onschuldigen. Ze zijn opgegroeid in het wilde en vijandige westen en ze weten niet anders dan de trekker over te halen bij iedere ontmoeting. 

Charlie is de oudste van de twee, hij heeft de droom om een normaal leven te leiden. Eli is jong, roekeloos en meestal dronken en hij geniet met volle teugen van het bandeloze bandietenbestaan. Dan krijgen ze de opdracht om goudzoeker Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. 

Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm's geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is.

'The Sisters Brothers' is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d’Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d’Os) met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal en John C. Reilly.

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Grof taalgebruikJa
  • Niet voor personen jonger dan 16 jaarJa
  • GeweldJa

Reviews