Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Festival GekkigGeit

Contact

Adres:
Geitenboerderij Breevoort
Slaagseweg 4
3828 PK Hoogland
Plan je route
Afstand:

Op zondag 8 september vindt de tweede editie van het festival GekkigGeit plaats op Geitenboerderij Breevoort in Hoogland-West.

Een te gekke dag voor kinderen en (groot)ouders, waarbij geiten, de boerderij en veel gekkigheid centraal staan. Het bomvolle programma bevat een lange lijst aan activiteiten. Zo verzorgt Petra van Pop-Up yoga, kinderyoga met uitzicht op de geiten, Er is een parcours vol boerenspelletjes, geitje-prik, sjoelen, boerenbasketbal en neemt Sportivate u mee naar het spannende blotevoetenpad. In het speciaal gemaakte mini-strobalentheater vertelt Jeroen van JeBo Entertainment het verhaal van “De wolf en de zeven geitjes”. Bij Bzzzonder worden natuurarmbandjes gemaakt en met “Pak een sik and take a pic” maak je er de leukste foto’s. 

Natuurlijk geeft boer Jos graag een rondleiding op zijn geitenboerderij. Verder is er muziek en zijn er voldoende (geiten)hapjes en sapjes. Zo is het ijs van Lekker Gemekker, gemaakt van geitenmelk. Ook de pannenkoeken van geitenproducten ontbreken niet en kan er geitenkaas worden geproefd. Zijn er bokkenburgers te koop. Tenslotte zijn de 800 geiten van boer Jos er ook; vanaf de speciale vip-box kan je ze prachtig zien en bewonderen. 

Geniet de hele dag van ongedwongen gezellige gekkigheid!

 

(Het idee en de organisatie is een samenwerking tussen Boerderij Breevoort, Mariska Jacobi van iaMeventz en Theo Polman van C3Advies.)  

Prijzen

  • Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is de toegang € 5
    Voor ouders en grootouders is de toegang gratis

    Let op: neem contant geld mee, er is geen pinautomaat

    Er is parkeergelegenheid, maar probeer op de fiets te komen.