Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Tuin- en gezinsrondleiding op Paleis Soestdijk

Contact

Adres:
Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
Plan je route
Afstand:

Wegens succes verlengd: de gezinsrondleiding en de tuinrondleiding. Iedere zaterdag en zondag in september nemen onze ervaren gidsen u mee door het paleis en/of de paleistuin. 

Gezinsrondleiding

De rondleiding vindt iedere zaterdag en zondag in september om 12.00 uur plaats. Tijdens deze rondleiding besteden onze gidsen extra aandacht aan de kinderen, die een actieve rol in de rondleiding krijgen. Ook de jachtkamer wordt bezocht! Een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met het paleis. Adviesleeftijd voor de rondleiding is vanaf 6 jaar.

Tuinrondleiding

Neem een kijkje in het Wilhelminachalet, het speelhuisje van Wilhelmina, en breng een bezoek aan het sportpaviljoen en het speelhuisje 'Ixenita'. Drie unieke plekken! De rondleiding vindt iedere zaterdag en zondag in september om 14.30 uur plaats.

Deze exclusieve rondleidingen zijn alleen op inschrijving en dienen vooraf via de website gereserveerd te worden. Aan de rondleidingen zijn geen extra kosten verbonden. Wel dient u in het bezit te zijn van een toegangsbewijs voor het paleis (gezinsrondleiding) of de tuin (tuinrondleiding). Start gezinsrondleiding om 12.00 uur. De tuinrondleiding start om 14.30 uur. 

Wanneer

  • Paleis: 10.00 tot 17.00 uur. Tuin: 09.30 tot 17.30 uur

Prijzen

  • Volwassenen€ 13,50
  • Kinderen€ 10,00 4 tot 12 jaar