Vocaal Centraal Festival

Op zaterdag 30 maart 2019  wordt in het Amersfoortse  ICOONtheater de volgende editie gehouden van het lichte muziek korenfestival Vocaal Centraal/ BALK festival centraal. Dit festival wordt georganiseerd voor lichte muziek koren & vocal groups met name binnen een straal van een half uur reistijd van Amersfoort. Groepen van daarbuiten kunnen zich aanmelden en worden op volgorde van aanmelding toegelaten, na de groepen uit de directe omgeving. Het festival is interessant voor koren van alle groottes, van kwartetten tot aan grote popkoren. Voor de duidelijkheid, we bedoelen met lichte muziek: pop, jazz, rock, etc. kortom alles wat niet klassiek is. Als je koor vindt dat het lichte muziek zingt dan is dit festival voor jou! We geven 16 groepen de gelegenheid geven van elkaar te leren, schriftelijke feedback te krijgen van deskundige juryleden en deel te nemen aan de workshops.

Bezoekers zijn erg welkom. Je kan voor 10 euro een toegangskaart bij de dagkassa kopen. Deze kaart geeft toegang tot de optredens (inclusief de afsluituitende act) en workshops op basis van beschikbaarheid.

• € 10,00 Tickets alleen op de dag zelf te koop bij de kassa van het ICOONtheater
  • Betaalmogelijkheden: Contant

• KinderenJa