Eenakterfestival | De Rederijkers

Nieuwe Erven
Heiligenbergerweg 144
3816 AN Amersfoort

Tijdens het Eenakterfestival van Toneelvereniging De Rederijkers-Amersfoort in Nieuwe Erven vindt u een bonte mix aan stijlen en thema's. Komedie maar ook tragiek wordt gebracht in ensemblespel, zang en monologen tijdens dit Eenakterfestival in Amersfoort. De voorstellingen worden gespeeld door individuele acteurs en toneelverenigingen uit de regio.

Het publiek zal zijn voorkeur kenbaar maken op basis van een puntensysteem, voor de gespeelde stukken en de acteur/actrice/zangeres die zich, naar zijn of haar mening, onderscheiden.
De organisatoren zullen, aan het eind van de Eenakterfestivaldag, op basis van de keuzes van het publiek de prijswinnaars van beide categorie├źn bekend maken tijdens een kleine ceremonie.

• Betaalmogelijkheden: PIN, Online