Koffieconcert: feestelijke orgelmuziek

Sint Joriskerk
Hof 1
3811 CJ Amersfoort

Op 1 april geeft Zeister pianist en organist Wouter Harbers in de Sint-Joriskerk een concert ter afsluiting van de succesvolle koffieconcertreeks in de Sint Aegtenkapel in Amersfoort. Wouter voert onder meer het feestelijke Pomp and Circumstance van Elgar en een Fantasie-Toccata van Klaas Jan Mulder uit en geeft daarbij onderhoudende toelichtingen.

Zoals koffieconcertbezoekers weten is er voorafgaand aan het concert de mogelijkheid een bakje koffie te drinken om de ochtend goed te beginnen. En zoals alle andere koffieconcerten is dit orgelconcert natuurlijk gratis toegankelijk! Bij de uitgang is er een collecte. De kerk is open vanaf 10:00u, het concert begint om 10:30u. Reserveren kan via info@wouterharbers.nl of 06 3860 3539. Neem voor meer informatie een kijkje op www.wouterharbers.nl. Deze concerten worden mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen, Bouwbedrijf Schoonderbeek en Flint.

• Gratis