Kinderkoor Bubbels

Houd je van zingen? Doe dan mee met Kinderkoor Bubbels. Je gaat met elkaar zingen en natuurlijk treden we op. Leuk om te doen naast je muziekles!

Het Kinderkoor Bubbels zingt heel verschillende liedjes: mooie, grappige, ontroerende liedjes, liedjes in andere talen, canons, en nog veel meer. Zo leer je spelenderwijs nieuwe liedjes en wordt er ook gelet op stemvorming en houding. We treden een aantal keren per jaar op.

Let op: in het Eemhuis is er een groep voor 6 tot 9 jaar en een groep voor 9 tot 12 jaar.

Deelname aan het kinderkoor is gratis als je bij ons een cursus volgt en tussen de 6 en 12 jaar bent.

• elke vrijdag t/m 27 juni 202018.30 - 19.15 uur
    19.15 - 20.00 uur
  • Groep voor kinderen van 6 t/m 9 jaar en van 9 t/m 12 jaar. De cursus bestaat uit 35 lessen. Geen les tijdens schoolvakanties. Instappen is altijd mogelijk.

• price.group.regular€ 140,00
  • Prijs wordt berekend naar instapmoment. Gratis als je al een cursus bij Scholen in de Kunst volgt.
  • Betaalmogelijkheden: Online

• KinderenJa