Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Spakenburgse dagen

Contact

Adres:
Spakenburg
Spakenburg
Plan je route
Afstand:

Op vier woensdagen in de zomervakantie is de 49e editie van de Spakenburgse Dagen. Een superleuk uitje voor het hele gezin, met een grootse braderie, oude Spakenburgse ambachten, klederdracht, een kinderplein en een uniek podiumprogramma.

Gevarieerd entertainment op het podium
Als bezoeker kan je zomaar uit het publiek geplukt worden voor een metamorfose in Spakenburgse klederdracht! Ga het podium op om ouwerwèsse Spakenburgse koek te happen! Dein mee met de volksdansgroep en shantykoren. Op 14 augustus viert het Spakenburgs Visserskoor hun 25 jarig jubileum met ons. Eet gerookte paling, doe mee aan de nieuwe dialect quiz of geniet gewoon van het hele schouwspel. Er is genoeg te beleven voor iedereen die wil zien, horen en proeven wat Spakenburg te bieden heeft. Later op de avond is er nog steeds gezellige muziek en de terrassen nodigen altijd uit om nog even lekker te blijven hangen.

Er is nog veel meer te doen, zoals de folkloristische optocht en zeilen op een botter. Houd het Facebookevenement in de gaten voor het programma op de verschillende dagen.