Missie, visie en doel

Missie

"VVV Amersfoort bevordert het (zakelijk) toerisme en vrijetijdsbesteding in (regio) Amersfoort door de klant als een goed gastheer van dienst te zijn. Hiertoe wordt de gast attent gemaakt op de mogelijkheden voor toerisme, recratie en vrijetijdsbesteding (informatie) en het optimaal benutten ervan (bemiddeling). VVV Amersfoort levert hiermee een duurzaam constructieve bijdrage aan de lokale economie en de locale maatschappelijke functies."

 

Visie

"VVV Amersfoort streeft ernaar de missie optimaal ten uitvoer te brengen door zich continu doelbewust op te stellen als de gastheer voor Amersfoort en zichtbaar te zijn voor iedere (binnenstad)bezoeker."

 

Doel

"De VVV Amersfoort is er om de stad 'te dienen' in samenwerking met de plaatselijke stakeholders en het geven van informatie over bezienswaardigheden, hotspots en toeristische activiteiten aan bezoekers over de stad. De verbinding zoeken met onze plaatselijke stakeholders zoals winkelgebieden in en rond het centrum, lokale horeca, het cultuuraanbod en de toeristische attracties, waardoor zij meer zichtbaar worden. Daarnaast is ons doel om het toerisme verder te ontwikkelen.

De plek voor toeristische informatie, inspiratie en Amersfoort-cadeaus."

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.