Kleding Vintage Hobby Overig Sint Jorisplein Cadeauwinkel

Things to Love

Things to Love is het adres voor mooie, leuke, unieke en kwalitatief goede 2e hands kleding & woonaccessoires in Amersfoort.

In onze winkel op het Sint Jorisplein hangt een zeer gevarieerd en steeds veranderend aanbod dames- kinder en herenkleding (de collectie wordt bijna dagelijks aangevuld met wel 25 nieuwe items). Dus de moeite waard om regelmatig de winkel te bezoeken. De merken die we verkopen zijn van Levi's Tommy Hilfiger, G-Star, Scotch & Soda, Vanilia en Anna van Toorn, maar ook Patrizia Pepe, Guess, UGGS & Gucci.

Van klassiek tot trendy, sportief tot chique en casual. Met één overeenkomst het is nog in goede staat. Ook verkopen we schoenen, tassen, riemen, sieraden en diverse andere accessoires & niet te vergeten onze interieur items, zoals kaarsen, vazen gouden ornamenten, kaarten en nog veel meer. 

Ook bieden we super leuke producten van lokale (duurzame) Amersfoortse ondernemers aan. Kaarten van @veravlaming, items van gebruikte jeans van @anotheryou_label, toffe kaarsen van @light.p0wer & vintage lijstjes met de tofste gedichten van @channa Ridderbos.

Een bezoekje aan Things to Love is absoluut de moeite waard!

 

Fotograaf: Jana Gielen


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.