Hotel Lieve Vrouwekerkhof

Long John's Hotel

Long John's Hotel bevindt zich in het hart van Amersfoort, vlak naast de beroemde en historische Onze Lieve Vrouwentoren, die ook wel de Lange Jan wordt genoemd.

Het ligt aan een plezierig plein met verschillende kroegen en eettentjes. Een overnachting in ons hotel biedt je een levendige omgeving en de toegang tot het historische centrum van Amersfoort zowel voor een romantisch weekend als een zakelijke bijeenkomst. Ook is het hele hotel is door een groep af te huren, dat is toch uniek?

Long John’s Pub
De lobby van het hotel is een gezellige pub, waar je je meteen bij binnenkomst thuis voelt. Je kunt hier heerlijke koffie drinken met huisgemaakt lekkers, borrelen en dineren, en een sportwedstrijd kijken in de serre. Met lekker weer kan je ook terecht op het terras, in de unieke stadstuin aan het water. 

’t Tuinhuys 
Dit is een unieke vergaderlocatie direct naast het middelpunt van Nederland (Onze Lieve Vrouwetoren). Het gerenoveerde pand ligt in een heerlijke stadstuin met uitzicht op de grachten en is beschikbaar voor gezelschappen tot ca. 25 personen. ’t Tuinhuys is niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar denk ook aan workshops, recepties en feestjes.

Gasten kunnen met de Waterlijn boten of met een kano bij ons uitstappen!

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van het hotel.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.