Galerie Indoor Overig

Frame.de.galerie

Galerie voor beginnende kunstenaars.

‘Frame’ verwijst naar de omlijsting van een kunstwerk. Tot zover is alles normaal. Maar eigenlijk zijn we geen ‘gewone’ galerie. We zijn anders, vreemd … Vandaar ook de naam, met een knipoog. We zijn geen galerie met als hoofddoelstelling winst maken. Frame.de.galerie wil vooral jonge, beginnende kunstenaars op weg helpen, ze een podium bieden om hun artistieke ideeën vorm te geven, en om hun werk en zichzelf te presenteren aan een groter publiek. 

Je vindt Frame.de.galerie in Kunstplein Cahen, Muurhuizen 104 in Amersfoort. In dit mooie gebouw organiseert Frame.de.galerie iedere 6 tot 8 weken een nieuwe expositie. Dat doen we met exposanten die óf startende kunstenaars zijn, óf nog niet heel bekend zijn in Amersfoort óf speciale exposities maken, de zogenaamde vreemde eenden in de bijt. Maar wel hoogstaande kunst en een echte aanvulling op het kunstaanbod. En wat dan weer helemaal niet vreemd is, bij elke opening is er gratis koffie, thee en frame.de.taartjes!

Naast exposities organiseert Frame.de.galerie ook speciale evenementen. Met dezelfde doelstelling: beginnende kunstenaars een podium geven en helpen bij hun ondernemerschap.

Prijsinformatie

Gratis toegang.

 


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.