Verzorging Sint Jorisplein

Haibu Experience Center

Haibu Experience Center: de kapperswinkel van de toekomst!

De kapperswinkel van de toekomst! Sinds december 2017 is de winkel open.

Klanten kunnen er alles op het gebied van haar en beauty ervaren, in lijn met de trend onder webshops om fysieke belevingswinkels te openen. Ontdekken, testen en ervaren bij de color- en toolbar en met het beschikbare assortiment. Gecombineerd met flexibele werkplekken en een trainingscentrum voor kappers. Zeven dagen per week geopend, zodat klanten op ieder moment kunnen binnenlopen.

Het experience center is voorzien van een tool- en colorbar. De toolbar biedt bezoekers de mogelijkheid om nieuwe stijl- en krultangen of föhns uit te proberen. In de colorbar geven medewerkers advies op maat en is het mogelijk om ter plekke de ideale kleur haarverf te mengen.

Tegelijkertijd zijn er flexibele werkplekken voor kappers te huur. Gericht op ZZP’ers, mobiele kappers en kappersstudenten die zoeken naar een geschikte locatie. Daarnaast is er een trainingscentrum beschikbaar. Toonaangevende merken geven er trainingen, zodat kappers zich verder kunnen ontwikkelen. Uiteraard kunnen kappers er ook zelf trainingen organiseren. Inclusief gebruik van de professionele presentatiemiddelen.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.