Familie Indoor Actief Groepsactiviteiten Indoor

Live Escape Amersfoort

Bij Live Escape Amersfoort kun je 3 escaperooms bezoeken.

Live Escape Amersfoort maakt gebruik van de nieuwste technieken en effecten, hierdoor heeft u een optimale beleving in de kamer. Altijd al met 4 stellen een Escaperoom willen spelen? Al onze kamers zijn met 8 personen te spelen. In onze ontvangstruimte kunt u riant zitten, dit onder het genot van een hapje of een drankje. Onze medewerkers zijn intern en extern opgeleid en getraind om u als gast een onvergetelijke ervaring te bieden. Aan het Eemplein gelegen, direct tegenover de bioscoop met goede parkeergelegenheid.

'Cabin 666'- the Cabin in the Woods
In de bergen van Oostenrijk staat een trekkershut waar de afgelopen maanden maar liefst 3 mensen op mysterieuze wijzen zijn verdwenen. Heeft dit mogelijk met Melinda te maken? Een meisje dat op 17 jarige leeftijd van huis is weggelopen. Durf jij het met jouw team te onderzoeken?

Theft at the Morgue
Bezoek het mortuarium van Lodewijk Ever. Dit heerschap is ooit als bloedraper onderaan de ladder van de mortuarium business begonnen. De honger naar het grote geld hebben hem in de organenhandel doen belandden. Hij opende zonder enige kennis zijn eigen mortuarium en toen ging het mis... Vinden jullie de gestolen organen terug?

The Wizard School
Altijd al de nieuwe Harry Potter of Merlijn willen worden? Dat kan in onze Wizard School. Jouw team is op zoek naar de foto’s uit het jaarboek van de school, deze zijn echter niet makkelijk te vinden…Waan je met jouw team op Hogwarts en ontsnap uit deze sfeervolle kamer. Dankzij ons unieke concept kunnen wij deze kamer ook geschikt maken voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van Live Escape Amersfoort


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.