Lunch Koffie Café Lieve Vrouwekerkhof Borrel

Grand Café Vyssotski

Gezellig café aan het Lieve Vrouwekerkhof in het centrum.

Grand Café Vyssotski is al meer dan 25 jaar een begrip in de oude binnenstad van Amersfoort. Gelegen aan een gezellig plein met uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren, het kadestraal middelpunt van Nederland.

Grand Café Vyssotski heeft in de loop der jaren zijn eigen karakter gekregen, met zijn unieke kleurrijke interieur en de zeer opvallende vloer onderscheidt het café zich van andere cafés in Amersfoort. Ook zijn bijzondere naam is nooit veranderd. Grand Café Vyssotski is door de eerste eigenaar vernoemd naar zijn idool; zanger, acteur en dichter Vladimir Vyssotski.

Dans en live muziek
Grand Café Vyssotski beschikt over twee vaste podia die het hele jaar door goed benut worden. De meest uiteenlopende bands en muziekanten en DJ’s hebben hier door de jaren heen hun muziek ten gehore gebracht.

Eten en borrelen
Vyssotski is een heerlijke plek waar jong en oud zich thuis voelt. Waar u zeven dagen per week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt. Of u nu opzoek bent naar een kop koffie bij de krant, een lekkere lunch of gewoon uitgebreid wilt komen borrelen met een goed getapt biertje of heerlijke cocktail, het kan bij ons allemaal. Ook kunt u het hele jaar door prima vertoeven op ons ruime, overdekte en verwarmde terras.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.