Overig Galerie

Art Unica Galerie en Kunstwinkel

Art Unica Galerie en Kunstwinkel is gevestigd aan de Bloemendalse Binnenpoort 4 in Amersfoort en gespecialiseerd in unieke betaalbare hedendaagse kunst.

Kunst tot 75% voordeliger
Art Unica is een bekende toeleverancier van kunst aan galeries en kunstuitleenbedrijven en koopt derhalve kunst groot in. Een deel hiervan wordt aangeboden zonder galeriekosten en voor extra lage prijzen in de eigen kunstwinkel en galerie in Amersfoort. Zo wordt kunst bereikbaar voor iedereen.

1.000 unieke kunstobjecten
Art Unica heeft een gevarieerd kunstaanbod van meer 1.000 kunstobjecten, waaronder bronzen beelden, glaskunst objecten, Italiaanse glaskunst vazen en schalen, schilderijen en museale keramiek sculpturen.

Cadeaukunst
Naast de grote collectie unieke kunstobjecten, biedt Art Unica ook originele cadeaukunst en kunst relatiegeschenken voor grote en kleine bedrijven.

Webshop Art Unica dagelijkse verzending
Alle kunst van Art Unica wordt ook online aangeboden via de webshop van Art Unica en de online bestellingen worden dagelijks verzonden.

Veilig en vertrouwd
Art Unica heeft meer dan 50 jaar ervaring met kunst en het is duidelijk met wie u zaken doet. Wel zo prettig bij al uw kunst aankopen.

Openbaar kunstwerk voor de deur
Voor de deur van Art Unica bevindt zich een van de zeven bronzen platen van het openbaar kunstwerk “Der Zyclus” van Norbert Radermacher.

Vanuit Art Unica is het 1 minuut lopen naar Museum Flehite, het Mondriaanhuis, Kunsthal Kade en Theater De Flint en vele bezienswaardigheden.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.