Boeken Bonen & Blaadjes

Op de plek van ’t Singelhuys zit nu Boeken, Bonen & Blaadjes, een koffie- en theebar met een vintage feel. De scheuren in de bakstenen muur, antieke meubels, een lp-speler en een collectie filosofieboeken zetten de toon.

Boeken Bonen en Blaadjes een heerlijk rustige plek voor coffeelovers en theeleuten, waar je ook als flexwerker goed terecht kunt. Het grote antieke bureau is er speciaal voor neergezet. 

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid De vluchtroute is via de in/uitgang. Voor blinden of slechtzienden De verlichting is voldoende om te lezen, vooral bij het raam. Er zijn leeslampen. De beschreven informatie heeft een duidelijk lettertype. Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Een scootmobiel kan buiten staan, in de buurt van het pand. De route naar de entree is goed bereikbaar. De entree is niet drempelvrij (5,5 cm en vervolgens 2.5 cm) Er komen drempeloverbruggers. De entreedeur is handmatig. Het pand is binnen drempelvrij. De tafels zijn onderrijdbaar tot 65 cm. Er is een draagbare pinautomaat met contactloos betalen. De stoelen bij het raam hebben armleuningen. Er is geen invalidentoilet. Het dichtstbijzijnde publieke i-toilet is bij Theater/cafe De Lieve Vrouw, https://lievevrouw.nl/ Voor iemand met een handbewogen rolstoel en een sta-functie biedt het toilet mogelijkheden. Voor doven of slechthorenden De ruimte heeft de akoestiek die past bij een rustig grand café. Voor bezoekers met een assistentiehond Hulp-/geleidehonden worden toegelaten.