Livingstone Coffee

Specialty coffee bar in het centrum van Amersfoort.

Zin in een echt goede kop koffie? Dan is Livingstone Coffee Bar op de Groenmarkt dé plek om er een te bestellen! In dit hippe koffietentje kun je trouwens ook terecht voor een heerlijk stuk taart!

Ben jij binnenkort jarig? Kom dan in de week van jouw verjaardag naar Amersfoort! Want op vertoon van je ID-kaart krijg je leuke presentjes bij verschillende winkels, cafés en meer in de binnenstad van Amersfoort.

Hmm, je krijgt een oppepper: een heerlijke espresso!

 

 

Toegankelijkheid
Een scootmobiel is te plaatsen, naast het pand. De entree is goed bereikbaar Er is een kleine drempel van 2 cm. De entreedeur is handmatig en er is een systeem om de ingang te verbreden voor grote rolstoelen. De begane grond is drempelvrij. Hulp-/geleidehonden zijn toegestaan en andere honden zijn ook welkom. De centrale tafel is vrij onderrijdbaar (>70 cm). Er is een draagbare pinautomaat. Coffeebar Livingstone heeft een intieme huiskamersfeer en heeft de vierde plaats behaald bij de landelijke Koffietest AD 2016.
Er zijn stoelen met en zonder leuningen, de akoestiek is prettig. De verlichting is afhankelijk van de plek, geschikt of minder geschikt om te lezen. Er is geen invalidentoilet. Het dichtstbijzijnde openbare invalidentoilet is aan De Hof, naast de Joriskerk. Een andere mogelijkheid is de toiletvoorziening van Theater De Lieve Vrouw. Een open wenteltrap leidt naar de eerste verdieping van Livingstone. Deze is alleen toegankelijk voor mensen die goed ter been zijn. De vluchtroute op de begane grond is obstakelvrij en heeft een kleine drempel van 2 cm. De dichtstbijzijnde OV-haltes zijn Blekerseiland of Kamp/De Stier (lijnen 5,6). Aan de Groenmarkt zijn 2 invalidenparkeerplaatsen.
Openingstijden

  • Dinsdag t/m zaterdag: 9:30 am - 5:30 pm Zondag: 11:00 am - 5:30 pm