De Volmolen

Plantsoen Noord 2
3811 GH Amersfoort

De Volmolen is een initiatief van Stichting Cultuurbrigade in samenwerking met Kultlab en Gemeente Amersfoort. Het doel is het vestigen van een pop-up culturele broedplaats in de stadsmuur van Amersfoort. De Volmolen is van oudsher een monumentale plek maar de invulling wordt vooruitstrevend. Tot 1 oktober opent de Volmolen haar deuren, en wordt het omgetoverd tot een plek voor jonge creatieve makers en cultuurliefhebbers. Wees welkom in de poort!

Atelier // Exposities // Films // Seminars // Muziek // Podium // Panels

Stichting de Cultuurbrigade staat voor talentontwikkeling in Amersfoort. Al jaren timmeren ze aan de weg met evenementen als Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen. Samen het Amersfoortse productiehuis Kultlab (bekend van Into the Woods, Wildeburg Festival en foodfestival Lepeltje Lepeltje) biedt de Volmolen een springplank aan lokale jonge ondernemers.