Grandcafé Halewijn

De sfeer in het café is ongedwongen en nodigt uit tot lekker lezen, borrelen, lunchen, ontmoeten en genieten van onze koffie, wijn of onze steeds wisselende exposities van uiteenlopende kunstenaars.

De bereiding van koffie zien wij als een ambacht. Wij doen niets liever dan onze koffie, espresso of cappuccino precies naar uw smaak te bereiden. Dáár ligt onze passie en uitdaging. Maar niet alleen de koffie, ook onze tosti's, huisgemaakte soepen en onze wijnen krijgen diezelfde aandacht

Openingstijden

  • dagelijks10.00 - 19.00 uur

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Een scootmobiel kan buiten staan, in overleg bij het terras. De route naar de entree is goed bereikbaar. De entree niet drempelvrij. Er is een drempeloverbrugger. De entreedeur is handmatig. Er is hulp bij het openen, wanneer wenselijk. Voor blinden of slechtzienden De verlichting is voldoende om te lezen, vooral bij het raam. De beschreven informatie heeft een duidelijk lettertype. Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn De tafels zijn vrij onderrijdbaar 71 cm. Er is een draagbare pinautomaat met contactloos betalen. De stoelen hebben geen leuningen. Wel de terrasstoelen.Er is geen invalidentoilet. Het dichtstbijzijnde publieke i-toilet is bij Theater & cafe De Lieve Vrouw : https://lievevrouw.nl/ De vluchtroute is bij de in/uitgang Hof-zijde. De zij-uitgang is geen geschikte route met een rolstoel. De dichtstbijzijnde aangepaste ov halte lijn 5,6 De Kei, H. van Viandenstraat, Bleekerseiland I-parkeerplaatsen: Havik, Zwanehalssteeg, Paternosterstraat https://amersfoort.parkeerservice.nl/parkeren-op-straat/gehandicapten/ Voor doven of slechthorenden De ruimte heeft de akoestiek die past bij een lunch/grand cafe. Voor bezoekers met een assistentiehond Hulp-/geleidehonden worden toegelaten.