Duo ondersteboven

Contact

Adres:
3800 Amersfoort
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Voorstellingen, animatie, workshops en straattheater voor mensen met een verstandelijke beperking.

Clownsvoorstellingen
De clownsvoorstellingen met de clowns Flosje en Blosje zijn heel geschikt voor mensen met een verstandelijke handicap. In de voorstellingen wordt weinig tekst gebruikt, er is veel muziek, beweging en kleur. De toeschouwers kunnen volop reageren en mee leven. De voorstellingen worden aangepast aan het niveau van de mensen.

Zintuiglijke belevingsvoorstelling voor mensen met een verstandelijke handicap
In deze voorstelling, met de clowns Flosje en Blosje, staat de zintuiglijke beleving van de mensen voorop. De mensen worden op verschillende speelse manieren geprikkeld tot reactie. Er is veel interactie en individueel contact met de mensen. Deze zintuiglijke belevingsvoorstelling is speciaal voor mensen met een laag niveau en kan in de woningen van de mensen gespeeld worden. Ook heel geschikt voor mensen in een rolstoel of in bed.

Workshop clownerie
Tijdens de workshop staat het plezier voorop. Het is mooi om te zien wat de clown bij verstandelijk gehandicapte mensen teweegbrengt brengt. Met de rode neus op komt de lach tevoorschijn en ontstaat de clown vanzelf. Het is een workshop met veel muziek. De workshop kan in de eigen vertrouwde ruimte gegeven worden. De workshop Clownerie is geschikt voor hoog en laag niveau. De workshop wordt aangepast aan het niveau van de groep.

Animatie en straattheater voor mensen met een verstandelijke beperking
Maak uw feest nog leuker met de clowns Flosje en Blosje of een van de andere typetjes van Duo Ondersteboven. Wandelend theater wat overal op kan duiken heeft een verrassend effect. De individuele aandacht tijdens het animeren is een bijzondere ervaring voor mensen met een verstandelijke beperking. Flosje en Blosje maken op een prettige en speelse manier contact. Ook zijn er mogelijkheden om andere typetjes in te zetten op uw feest. De animaties en straattheater zijn heel geschikt voor grote en kleine feesten.

Reviews