Mercure Hotel Amersfoort Centre

Contact

Adres:
<!--break--> buitenkant 1_0.jpg jpeg http://cdn.utrechtyourway.nl/sites/default/files/imagecache/xml_export/ckfinder/images/buitenkant%201_0.jpg?v2 photo
De Nieuwe Poort 20
3812 PA Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van de hedendaagse gast, kunt u te allen tijde genieten van up-to-date comfort en gebruik maken van de allerlaatste technologische faciliteiten.

Gelegen aan het Eemplein in Amersfoort, op loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad, vormt dit hotel een ideale ontmoetingsplek, of u nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of iets te vieren heeft met vrienden en familie.

Met acht vergaderzalen, twee foyers, een internationaal restaurant en 142 luxe kamers, biedt dit hotel alle mogelijkheden voor een geslaagd evenement.

En niet te vergeten: onze bar Timeless, waar u onder het genot van een goed glas wijn kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de stad.

 

Kenmerken

Algemene toegankelijkheid

  • Beoordeling: 4 sterren
  • Toelichting: Het gehele hotel is rolstoeltoegankelijk. Het Mercure Hotel beschikt over een mindervalide kamer met steun en een alarmsysteem. Op de 2e etage is een mindervalide toilet, die extra ruim is, maar waar geen extra beugels of steunen aanwezig zijn.