Art Unica Galerie

Contact

Adres:
Bloemendalse Binnenpoort 4
3811 GD Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Kunstwinkel en galerie Art Unica aan de Bloemendalse Binnenpoort 4 in Amersfoort, maakt kunst voor iedereen bereikbaar. 

De kunstwerken zoals objecten en schilderijen, worden bij Art Unica verkocht direct van de kunstenaars, waardoor de prijzen  aanzienlijk lager zijn dan de reguliere galerie- en kunstuitleenprijzen.

Gevarieerd kunstaanbod
Art Unica heeft een gevarieerd kunstaanbod , zoals moderne schilderijen in acryl- en olieverf alsook aquarellen, stenen- en houten beelden, glaskunst, bronzen beeldjes, keramiek, edelsteen sieraden, cadeau kunst en nog heel veel meer.

Cadeaukunst
Naast de collectie unieke kunstobjecten en schilderijen, is Art Unica gespecialiseerd in verrassende en originele cadeaukunst.

Sieraden waarmee je gezien wilt worden
Unica Sieraden zijn sieraden zijn ontworpen en ambachtelijk vervaardigd door bevlogen sieradenkunstenaars. De sieraden zijn onderscheidend in ontwerp, kwaliteit en prijs.
Sieraden waarmee je graag gezien wilt worden.

Kunst en Art Unica
Art Unica is een bekende toeleverancier van kunst aan galeries en kunstuitleenbedrijven en koopt derhalve kunst groot in. Een deel hiervan wordt aangeboden voor extra lage prijzen in de eigen kunstwinkel en galerie in Amersfoort, om kunst voor alle kunstliefhebbers bereikbaar te maken.

De unieke kunstwinkel en galerie is gevestigd in het hart van het historisch centrum van Amersfoort. Art Unica Kunst trekt dagelijks vele kunstliefhebbers  uit het gehele land.
Wekelijks zijn er nieuwe schilderijen en kunstobjecten, waardoor er altijd weer iets nieuws is te zien.

Bezorging van uw aankopen is mogelijk. Art Unica heet u welkom, wij ontvangen u graag!Openingstijden

  • elke maandaggesloten
  • elke dinsdaggesloten
  • elke woensdaggesloten
  • elke donderdag12.00 - 17.00 uur
  • elke vrijdag12.00 - 17.00 uur
  • elke zaterdag11.00 - 17.00 uur
  • elke zondaggesloten